Velkommen til Fritidscenter Ydre Nørrebro

Historik og baggrund:

Fritidscenter Ydre Nørrebro slog dørene op for områdets børn og unge i august 2016. Fritidscenteret er resultatet af en fusion af flere af områdets tidligere fritidsklubber. Derfor er en stor del af medlemmerne samlet fra forskellige dele af bydelen og fra forskellige skoler.

Vi har børn og unge, hovedsageligt fra Nørrebro Park Skole og Rådmandsgade Skole, som er de to kommuneskoler i området samt flere forskellige privatskoler.

FritidsCenter Ydre Nørrebro er under kommunal driftsoverenskomst, men er selvejende med egen bestyrelse som øverste leder. Vores paraplyorganisation hedder Børneringen.

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene.

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.